EUROPART pune la dispozitie pe piata butuci de roata Premium Parts

20 iun. by EP-Rompart

EUROPART pune la dispozitie pe piata butuci de roata Premium Parts

  • Butucii sunt fabricati conform celor mai inalte standarde ale industriei auto
  • Precizie maxima in procesul de productie
  • O gama larga

Butucii de roata EUROPART sunt produsi din fonta cenusie aliata, de calitate superioara si rezistenta la temperatura. Cel mai modern proces de productie asigura respectarea intocmai a tuturor dimensiunilor necesare, cum ar fi planeitatea si concentricitatea. Rulmentii antifrictiune superiori, de calitate OEM, impreuna cu o vaselina de calitate, pentru ungere de durata si temperaturi inalte garanteaza in plus ghidarea precisa a arborilor, o durata de serviciu foarte mare si reducerea zgomotelor de functionare.

„Butucii de roata de la EUROPART au trecut de fiecare data teste foarte stricte in ceea ce priveste functionarea si ciclul de viata”, spune Sebastian Kamphaus, director Category Management. Kamphaus este convins ca „butucii de roata reprezinta o extindere optima a ofertei din portofoliul de produse al EUROPART Premium Parts”.

EUROPART Premium Parts dispune de o gama extrem de larga de produse, oferind peste 7.500 de articole. Aceasta cuprinde componente pentru punti, pentru mecanismul de rulare, accesorii pentru motor, componente pentru instalatia de iluminat si echipamente, dar si accesorii. In plus, clientii pot gasi de asemenea consumabile si produse pentru ateliere de service. Printr-un sistem al calitatii instituit la nivel mondial, cel mai bun distribuitor de componente pentru vehicule utilitare din Europa asigura un grad foarte ridicat de profesionalism in IAM (independent aftermarket).
Toate piesele de schimb pot fi comandate simplu, rapid si confortabil la www.rompart.ro/shop – magazinul online al EUROPART.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share