Declaratia privind protectia datelor pentru aplicare la un loc de munca

Declaratie si confidentialitate

I. Introducere

Luam foarte in serios protecția datelor dvs. personale și tratamentul confidențial al acestora. In calitate de angajator, noi, EUROPART Rompart, punem la dispozitie aceasta declaratie de protectie a datelor pentru a va informa despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul procesarii cererii dvs. (denumite in continuare „datele solicitantului”) și a drepturilor dvs. individuale. Prelucrarea datelor solicitantului dvs. are loc exclusiv in cadrul prevederilor legale aplicabile ale legii privind protecția datelor, in special Regulamentul general privind protecția datelor (denumit in continuare „GDPR”).

II. Responsabil cu procesarea datelor si responsabil cu protectia datelor; Contact:

EUROPART Rompart SRL

Str. Fabricii Nr.6, Bl.25/III, Sc.A, Ap.6

Sector 6

060824 – Bucuresti

Telefon: +40 21 300 40 60

E-Mail: gdpr@rompart.ro

III. Subiectul protecției datelor

Subiectul protecției datelor sunt datele cu caracter personal. Acestea sunt toate informațiile care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă (așa-numita persoană vizată). Aceasta include de ex. Informații precum numele, adresa poștală, domiciliu, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

IV. Scopul și temeiul juridic al prelucrării datelor

Mai jos veți găsi o prezentare generală a scopurilor și bazelor legale ale prelucrării datelor în contextul procesului de aplicare:

  1. Procesarea și implementarea procesului de solicitare / selecție

Prelucrăm datele cu caracter personal dacă acest lucru este necesar pentru pregătirea și implementarea procesului de solicitare / selecție. Categoriile acestor date includ:

☒ Detalii de contact, inclusiv numele, adresa și numărul de telefon
☒ dacă este menționat, salariul dorit, data de începere și detaliile CV-ului dvs.
☒ Date despre situația familiei dvs., inclusiv orice obligații de întreținere existente
☒ Categorii speciale de date cu caracter personal, precum afilieri religioase, afiliații sindicale, Caracteristici grav dezactivate, dacă se specifică

Ștergem datele dacă nu mai sunt necesare în scopurile pe care le urmărim pentru pregătirea și desfășurarea procesului de depunere a cererii și nu intervine niciun alt temei juridic, în special perioade de păstrare legale sau contractuale.

V. Protectia datelor

Menținem măsuri administrative, tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja confidențialitatea și integritatea datelor dvs. și pentru a le proteja de distrugerea accidentală sau ilegală, pierderea accidentală, modificarea neautorizată, divulgarea sau accesul, utilizarea abuzivă și orice altă formă ilegală de prelucrare a datelor.

VI. Perioada de stocare/memorare

În general: stocăm datele dvs. personale numai atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor noastre sau – dacă v-ați dat consimțământul – atâta timp cât nu v-ați revocat consimțământul. În cazul unei obiecții, vom șterge datele dvs. personale, cu excepția cazului în care este permisă prelucrarea ulterioară în conformitate cu dispozițiile legale relevante.

Ștergem datele dvs. personale la finalizarea procesului de înscriere, dar nu mai târziu de 6 luni, dar și dacă suntem obligați să facem acest lucru din motive legale.

De asemenea, ne puteți contacta dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, drepturile dvs. ca persoană vizată și orice consimțământ pe care l-ați fi dat. Pentru a vă exercita toate drepturile menționate mai sus, vă rugăm să contactați la datele de contact numite la punctul II.

Versiunea actuală a acestei declarații privind protecția datelor se aplică de la: [23.03.2019]

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share