Cariera

CARIERA TA LA EUROPART ROMANIA!
EUROPART – Noul tau angajator

Mizăm pe inovație și creativitate. Comportamentul responsabil, precum și loialitatea strânsă a angajaților și a clienților sunt întotdeauna în prim plan. EUROPART își propune să fie recunoscut pe piață nu numai prin produsele, serviciile și specificațiile sale de proiectare, ci și prin comportamentul și comportamentul persoanelor care ne reprezintă față de clienți, parteneri de piață și în public.

Suntem o companie care recunoaște ca adevaratul ei potential se afla in oamenii sai! Obiectivul nostru este sa devenim cea mai prestigioasa companie pe piata de piese de schimb pentru camioane și semiremorci, care furnizează servicii de calitate și care asigura si incurajeaza valorificarea tuturor oportunitatilor de dezvoltare a carierei pentru salariatii si colaboratorii nostri. Ne dorim sa fim activi si sa contribuim pozitiv si proactiv la viata comunitatii din care facem parte.
EUROPART asigura prin reteaua de 300 de puncte de desfacere din 28 de tari europene, livrarea rapida si sigura, iar oferta de pestede piese reprezinta deja argumente convingatoare. In plus, clientii EUROPART beneficiaza de calitatea celor peste de produse cu marca EUROPART Premium Parts, de managementul calitatii asigurat de EUROPART, de sursele noastre de aprovizionare de pe tot globul si certificarea locala a furnizorilor, precum si de colaborarea noastra stransa si durabila cu numeroase marci renumite.
Daca ti-am atras atentia si rezonezi cu obiectivul pe care ni l-am propus, te asteptam alaturi de noi sa continuam povestea de succes a acestei companii!

Interesat? Dați un nou impuls dezvoltării tale profesionale și personale și începi mâine la EUROPART Rompart!

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share